Indonesia

junet(yeonjun): jadi kita kan sudah selesai ujian , dan libur panjang , gimana kalau kita liburan bareng keluar kota? bisma(beomgyu): ayo kita liburan bareng hari(huening): tapi kita mau liburan kemana? Samsul(soobin): kalo kita rebahan dirumah aja gimana? hehehe junet,bisma,hari : gak! samsul: tang menurut mu gimana? mending liburan gak? ( bisik bisik : bilang gak usah biar aku ada teman) tatang(taehyun): menurutku sih ya jangan deh , jangan dirumah aja maksudku samsul: yah saya pikir saya teman kamu tang :( junet: oke kita semua setuju , nah kita mau liburan kemana nih? bisma: gimana kalo kita ke jakarta aja? gak jauh ini kan dan pasti di bolehin sama orang tua kita samsul : gimana kalo kita liburan di daerah bogor aja , misalnya puncak gitu hari : aku setuju sih di puncak , deket juga kita gak makan ongkos banyak junet : jakarta boleh , puncak boleh , apa aja deh terserah bisma; terserah terserah , kaya cewek aja hari , bisma : iya hahahaha samsul : jadi kemana nih junet,bisma ,hari , tatang : terserah, hahahaha samsul : yeu ngambek ah kekalian tatang : hehe gimana kita ke puncak habis itu kia ke bandung. Kan lumayan tuh searah kan tapi ya agak macet aja sihdi perjalanan junet : setuju ke puncak ke bandung, lumayan cewek bandung manis manis bisma : ni junet kasian banget di otak nya cuma cewek doang , pantesan aja kayak cewek hari,tatang,samsul : hahahaha tatang : bisa aja bisma samsul : oke fix kita ke bandung. hari:oh iya kebetulan ada paman ku di bandung dan dia punya penginapan jadi kayaknya kita gak perlu cari penginapan lagi , ya paling kalau mau bermalam di puncak , kita cari aja penginapan murah bisma: mantap , oke sih fix banget junet : oke kita mau berangkat kapan nih? lusa aja gimana? slamet: lusa bisa hari : bisa bisa bisma : yaa boleh lusa tatang : kita 5 hari ya , 2 hari buat di perjalanan slamet : yang nyetir ganti gantian aja ya bisma : eh iya kita sewa mobil? junet : tenang aja , pake mobil aku aja , kasian udah lama di diemin mobil ku tercayang kaacian slamet : iuw bisma : agak geli ya tatang : oke kita kabar kabaran di grup ya , mending sekarang pulang yu hari : eh iya udah sore , hayu bisma , junet , slamet : hayu meluncur

Sunda

junet (yeonjun): Janten urang parantos réngsé ujian, sareng liburan panjang, kumaha upami urang babarengan ka luar kota? bisma (beomgyu): hayu urang liburan babarengan hari (huening): tapi dimana urang hoyong liburan? Samsul (Soobin): Kumaha upami urang ngagoler waé di bumi? Héhé Junét, Bisma, Hari: Henteu! samsul: naon pendapat anjeun tang? naha anjeun langkung saé liburan? (diceungceurikan: nyarios teu kedah ngantep kuring gaduh réréncangan) Tatang (taehyun): Sigana mah, ulah cicing waé di bumi, maksadna samsul: muhun saur kuring babaturan anjeun tang :( junet: muhun urang sadayana satuju, ayeuna dimana urang hoyong liburan? bisma: kumaha upami urang angkat ka Jakarta? henteu jauh, leres sareng pastina diidinan ku sepuh urang Samsul: Kumaha upami urang ngan ukur liburan di daérah Bogor, contona puncakna hari: Kuring satuju yén di luhur, kami henteu tuang seueur ongkos anu caket junet: Jakarta diidinan, puncak diidinan, naon waé anu dugi ka anjeun bisma; naon, sapertos budak awéwé dinten, bisma: enya hahahaha samsul: janten dimana anjeun? junet, bisma, hari, tatang: naon waé, hahahaha samsul: yeuh sulk ah sadayana tatang: hehe kumaha urang dugi ka puncak nalika urang ka Bandung.Éta henteu goréng dina arah anu sami, leres, tapi rada macét di jalan Junét: Satuju ka luhur ka Bandung, mojang geulis Bandung bisma: Junet ieu leres-leres asa goréng dina uteukna ngan ukur awéwé, sapertos budak awéwé hari, tatang, samsul: hahahaha tatang: tiasa euy bisma samsul: muhun beberkeun urang ka bandung. dinten: oh enya aya Mamang kuring di Bandung sareng anjeunna gaduh panginepan janten sigana mah urang henteu kedah milarian panginepan deui, leres, paling upami anjeun hoyong nyéépkeun peuting di luhur, urang ngan ukur milarian panginepan murah bisma: hebat, oke benerkeun junet: muhun iraha urang bade angkat? isukanana? slamet: dinten énjing tiasa dinten: tiasa bisma: enya éta tiasa énjing tatang: urang 5 dinten, 2 dinten kanggo perjalanan slamet: anu nyetir, kantun gentos bisma: eh enya urang nyéwa mobil? Junét: Ngan tenang, ngan ukur nganggo mobil mah, punten éta parantos lami ngantunkeun mobil kuring sayang slamet: iuw bisma: rada lucu tatang: muhun urang aya berita di grup ok, langkung saé ayeuna mulih yu dinten: eh enya éta parantos sonten, hayu bisma, junet, slamet: hayu slide

Terjemahan.id | Persyaratan Layanan

Semua terjemahan yang dibuat di dalam terjemahan.id disimpan ke dalam database. Data-data yang telah direkam di dalam database akan diposting di situs web secara terbuka dan anonim. Oleh sebab itu, kami mengingatkan Anda untuk tidak memasukkan informasi dan data pribadi ke dalam system translasi terjemahan.id. anda dapat menemukan Konten yang berupa bahasa gaul, kata-kata tidak senonoh, hal-hal berbau seks, dan hal serupa lainnya di dalam system translasi yang disebabkan oleh riwayat translasi dari pengguna lainnya. Dikarenakan hasil terjemahan yang dibuat oleh system translasi terjemahan.id bisa jadi tidak sesuai pada beberapa orang dari segala usia dan pandangan Kami menyarankan agar Anda tidak menggunakan situs web kami dalam situasi yang tidak nyaman. Jika pada saat anda melakukan penerjemahan Anda menemukan isi terjemahan Anda termasuk kedalam hak cipta, atau bersifat penghinaan, maupun sesuatu yang bersifat serupa, Anda dapat menghubungi kami di →"Kontak"


Kebijakan Privasi

Vendor pihak ketiga, termasuk Google, menggunakan cookie untuk menayangkan iklan berdasarkan kunjungan sebelumnya yang dilakukan pengguna ke situs web Anda atau situs web lain. Penggunaan cookie iklan oleh Google memungkinkan Google dan mitranya untuk menayangkan iklan kepada pengguna Anda berdasarkan kunjungan mereka ke situs Anda dan/atau situs lain di Internet. Pengguna dapat menyisih dari iklan hasil personalisasi dengan mengunjungi Setelan Iklan. (Atau, Anda dapat mengarahkan pengguna untuk menyisih dari penggunaan cookie vendor pihak ketiga untuk iklan hasil personalisasi dengan mengunjungi www.aboutads.info.)