Indonesia

Dina hiji waktu, di caritakeun aya tilu urang budak ngora nu beuki nginum. Maranéhana téh keur arénjoy bari sasarandéan nyampai di sisi jalan. Matana barereum, kitu ogé sarua jeung bengeutna lantaran geus pararah narenggak botol. Ari ka tilu budak ngora éta caritana arék naraék mobil taksi. Nah tos kitu, teu lila aya ogé léwat mobil taksina, nya tos atuh langsung di ereunkeun ku tiluan budak ngora anu tos narenggak botol éta téh. Ceuk supir taksina téh na jéro haténa: “Anyir.. ieu barudak ngora téh marabok waé pagawéannana, ku aing gawéan siah..!” Tah geus kitu, ararasup tah budak ngora téh nu titiluanan ka jéro taksi. Sangges di jéro taksi, si supirna langsung ngahurungkeun mesin mobilna bari di gerung gerungkeun sakedeung geus kitu dipareman deui. Ceuk supirna téh: “Atos nepi a, mangga atuh sok geura tarurun..!!” Nah, percaya wéh ari éta barudak ngora téh lantaran geus pararah. Budak ngora nu ka hiji turun bari mayar, kitu ogé budak ngora nu ka dua, turun bari sasalaman jeung ngomong nuhun ka supirna si éta mah. Nah, pas giliran budak ngora nu ka tilu, manéhna mah turun bari ambeuk-ambeukan nyarékan jeung nyabok beunget supirna, bari ngomong: “Engké deui mah mun mawa taksi téh ulah ngebut-ngebut teing geura satéh, bahaya! Kalem wéh atuh.!” Ceuk supir taksina téh: “Dasar jelema garering siah!!!” *PloKk*

Sunda

Dina hiji waktu, dina caritakeun aya tilu urang budak ngora nu beuki nginum. Maranéhana téh keur arénjoy nembé dugi ka sisi jalan. Matana barereum, urang ogé sami sareng bengeutna kusabab parantos serius kantun botol. Ari ka tilu budak ngora éta caritana arék naraék mobil taksi. Sakitu luhurna lima, teu lila aya ogé ku taksi, lima anu tinggi dikirim langsung ka abdi tilunkeun budak ngora anu tos narenggak botol éta téh. Téh na jéro haténa, supir taksi: “Anyir .. ieu barudak ngora téh marabok waé pagawéannana, abdi aing gawéan sial ..!” Tah geus kitu, ararasup tah budak ngora téh anu titiluan ka jero taksi. Sangges dina taksi, supirna langsung nyimpen mesin mobil di gerung gerungkeun sakedeung parantos we dipareman deui. Ceuk driverna téh: "Atos nepi a, punten atuh pretentious geura tarurun .. !!" Nya, percanten ka kuring, kuring henteu ngaraos parah kusabab éta parantos pararah. Budak ngora nu ka hiji turun kalayan mayar, kami ogé budak ngora nu ka dua, turun sareng ngucapkeun salam ka supir, éta mah.Nya, nalika giliran budak janten ngora nu ka tilu, ngembangkeun mah turun sareng nyerengeh teras ngarebut jok supirna, teras nyarios: "Ugh, abdi badé angkat taksi, tapi anjeun ngebut teing geura satéh , éta bahaya! Tenang wéh atuh.! ” Supir taksi Téh: "Anjeun geek, geezer !!!" * PloKk *

Terjemahan.id | Bagaimana cara menggunakan terjemahan teks Indonesia-Sunda?

Semua terjemahan yang dibuat di dalam terjemahan.id disimpan ke dalam database. Data-data yang telah direkam di dalam database akan diposting di situs web secara terbuka dan anonim. Oleh sebab itu, kami mengingatkan Anda untuk tidak memasukkan informasi dan data pribadi ke dalam system translasi terjemahan.id. anda dapat menemukan Konten yang berupa bahasa gaul, kata-kata tidak senonoh, hal-hal berbau seks, dan hal serupa lainnya di dalam system translasi yang disebabkan oleh riwayat translasi dari pengguna lainnya. Dikarenakan hasil terjemahan yang dibuat oleh system translasi terjemahan.id bisa jadi tidak sesuai pada beberapa orang dari segala usia dan pandangan Kami menyarankan agar Anda tidak menggunakan situs web kami dalam situasi yang tidak nyaman. Jika pada saat anda melakukan penerjemahan Anda menemukan isi terjemahan Anda termasuk kedalam hak cipta, atau bersifat penghinaan, maupun sesuatu yang bersifat serupa, Anda dapat menghubungi kami di →"Kontak"


Kebijakan Privasi

Vendor pihak ketiga, termasuk Google, menggunakan cookie untuk menayangkan iklan berdasarkan kunjungan sebelumnya yang dilakukan pengguna ke situs web Anda atau situs web lain. Penggunaan cookie iklan oleh Google memungkinkan Google dan mitranya untuk menayangkan iklan kepada pengguna Anda berdasarkan kunjungan mereka ke situs Anda dan/atau situs lain di Internet. Pengguna dapat menyisih dari iklan hasil personalisasi dengan mengunjungi Setelan Iklan. (Atau, Anda dapat mengarahkan pengguna untuk menyisih dari penggunaan cookie vendor pihak ketiga untuk iklan hasil personalisasi dengan mengunjungi www.aboutads.info.)